Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
30 Iul 2015 | 3047 vizualizari
Rulouri din dovlecei, vinete si cas

Aveam dovlecei, aveam vinete si am zis sa prepar ceva mai altfel. Au iesit tare bune!

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • o vanata
  • sare, piper
  • cas proaspat de capra
  • 4 cartofi albi
  • verdeturi italiene
  • 100 g kaizer
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 lg ulei

Mod de preparare

Se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierti se iau de pe foc si se scurg de apa.

Kaizerul se taie fasiute subtiri, la fel si ardeiul gras. Se pune kaizerul la calit intr-o tigaie cu cele 3 lg ulei, se lasa sa se rumeneasca apoi se adauga ardeiul gras. Se scoate din tigaie pe o farfurie, scurgandu-se bine de ulei.

Se spala bine dovlecelul si vanata, se sterg cu un prosop de hartie apoi se taie pe lungime in felii subtiri de cca 3 mm. Se prajesc pe ambele parti in uleiul in care s-a calit inainte kaizerul, se lasa aproximativ 2-3 minute pe fiacare parte, cat sa se inmoaie putin. Daca mai este cazul, se mai adauga pe parcurs putin ulei.

Casul se taie in bucati egale sub forma de bastonase mai groase. 

Se ia o felie de dovleac, se condimenteaza cu sare si piper, se ia o felie de vanata, se condimenteaza la fel si se aseaza una peste alta. Se aseaza casul si se ruleaza dupa el dovleacul cu vanata. Se impunge cu o scobitoare pentru a nu se desface si se procedeaza la fel si cu celelalte bucati. Mie mi-au iesit 6 bucati de rulouri.

Cartofii se amesteca impreuna cu kaizerul si ardeiul, se toarna intr-un vas de yena uns cu ulei, se condimenteaza cu sare, piper si verdeturi italiene, se aseaza rulourile deasupra si se da la cuptor pentru cca 15-20 minute.

Se scot pe un platou, se rade deasupra putin cas de capra sau cascaval si se serveste ca atare, sau ca garnitura alaturi de o friptura, de care doriti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din dovlecei, vinete si cas" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ruladă tricoloră a la Sidy

Postat de panacris

Ruladă tricoloră a la Sidy

Cele trei aluaturi se prepară separat, dar în același timp. În trei vase diferite se separă ouăle, gălbenușurile se vor pune în vasul mixerului. De data asta am ușurat un...

Citeste continuarea

Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval

Postat de MotanLaOale

Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval

Ceapa se da pe razatoarea fina si se lasa sa se scurga zeama rezultata. Painea se inmoaie cateva minute in apa si se stoarce bine. Usturoiul se piseaza bine. Intr-un bol, se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.07.2015, 11:55
Ce-mi plac!
la 30.07.2015, 11:58
la 30.07.2015, 12:02
la 30.07.2015, 12:06
Ce pofta mi-ai facut,arata super
la 30.07.2015, 12:10
Va multumesc!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking