Aperitiv bruschete cu ciuperci

Postat de katty in Aperitive / Garnituri
27 Mar 2017 | 2441 vizualizari
Aperitiv bruschete cu ciuperci

Retete de post economice

Ingrediente

  • 1 bagheta
  • 300 gr ciuperci proaspete
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sare
  • piper macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Trecem rapid ciupercile printr-un jet de apa rece si le scurgem bine sau le stergem cu o carpa aspra. Taiem ciupercile felii.
Incingem o lingura ulei de masline si adaugam 1-2 catei de usturoi taiati felii. Adaugam ciupercile. Amestecam ocazional, pana ciupercile se inmoaie si isi schimba  culoarea. Cand sunt aproape gata, adaugam sare si piper dupa gust. Dam tigaia jos si adaugam patrunjelul tocat fin.
Taiem bagheta felii putin oblic si le prajim pe gratar, pana se rumenesc si devin crocante.
Zdrobim un catel de usturoi si frecam feliile de paine prajita. Stropim cu putin ulei de masline. Asezam deasupra ciuperci. Servim bruschetele imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv bruschete calde cu ciuperci si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Aperitiv bruschete calde cu ciuperci si mozzarella

Spalati ciupercile si le stergeti bine. Le taiati bucatele potrivite. Incingeti uleiul intr-o tigaie, puneti ciupercile, presarati sare si piper. Le inabusiti la foc potrivit, pana se...

Citeste continuarea

Bruschete cu ciuperci si mozzarella la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Bruschete cu ciuperci si mozzarella la cuptor

Ciuperciile se clatesc sub jet de apa rece si se lasa la scurs,se taie in bucati mai mici. Cepaa verde o tocam cat mai marunt si o punem la calit in ulei de masline pentru cateva minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2017, 08:32
la 27.03.2017, 08:32
Buneeeee!
la 27.03.2017, 08:39
la 27.03.2017, 08:51
Cu ciuperci nu am încercat, trebuie sa fie bun bun!
la 27.03.2017, 12:07

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking