Aperitiv bruschete cu leurda si avocado
Postat de Ksenya in Aperitive / Garnituri 29 Mar 2017 | 4455 vizualizari
Si daca tot e sezonul leurdei, hai sa fac si eu un preparat rapid si bun :). Reteta de fata are putine ingrediente, dar a iesit ceva bun. Ideala ca aperitiv, cat si in timpul postului.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (19)
la 29.03.2017, 19:48
Ce combinatie faina! Am s-o incerc si eu.
la 29.03.2017, 19:53
Ce bine arata! Cred ca-s delicioase!
la 29.03.2017, 19:56
nici eu nu m-am asteptat ca vor fi chiar atat de bune.
la 29.03.2017, 20:36
Gustoase
la 29.03.2017, 21:11
La fix
la 29.03.2017, 23:45
Minunata idee si minunata prezentare! Noi nu oparim nici leurda si nici spanacul, ci le tocam crude si le innabusim cu putin ulei/unt si sare in cratita acoperita, pana se inmoaie. Astfel se pierd mai putine vitamine/saruri minerale/arome. Foarte buna e si combinatia leurda/ciuperci/nuci ptr bruschette .
la 30.03.2017, 06:21
am sosit sa iau un mic dejun grozav aici la tine!
la 30.03.2017, 07:01
As servi o felie!
la 30.03.2017, 07:52
Bune!
la 30.03.2017, 08:05
Multumesc mult de popas.
la 30.03.2017, 08:08
Navidad,multumesc pentru idee , data viitoare vin cu ceva nou dupa metoda ta
la 30.03.2017, 09:43
vai ce bunatate ne-ai adus aici , cred ca au fost delicioase Imi place mult ce ai facut aici
la 30.03.2017, 09:51
imi plac, arata super!
COMENTEAZA