Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
16 Iul 2017 | 2831 vizualizari
Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata

In timp ce pregateam chiflele pentru budinca cu fructe, mi-am zis, ce-ar fi sa incerc si o budinca sarata? Asa ca am pregatit si asa ceva, iar rezultatul a fost pe masura asteptarilor, chiar daca a fost simpla de facut. Calda sau rece, e la fel de buna!

Ingrediente

  • 300 g chifle
  • 200 g branza framantata
  • 200 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 ou mare de tara
  • sare, piper dupa gust
  • unt pentru uns vasul

Mod de preparare

Se taie chiflele in cubulete mici.

Intr-un bol, se amesteca smantana, oul, laptele si branza framantata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga chiflele si se amesteca pana se omogenizeaza bine, chiflele absorb bine lichidul.

Se ia un vas de yena rotund si se unge bine cu unt. Se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca. 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.

Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de o rosie, un castravete sau orice altceva preferati.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rulada din carne de porc

Postat de Pungasa_Rogue

Rulada din carne de porc

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Muschiul de porc se taie astfel incat sa devina cat mai amplu si se bate cu ciocanul.  Carnea se taie in bucatele si se da prin robot...

Citeste continuarea

Placinta frageda cu branza si marar

Postat de simona72

Placinta frageda cu branza si marar

In bolul unui robot de bucatarie se pun faina, untul taiat cubulete si sarea. Se porneste robotul si dupa cateva secunde avem un aluat nisipos. Se adauga restul ingredientelor, se porneste robotul...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 16.07.2017, 13:29
la 16.07.2017, 13:32
interesanta
la 16.07.2017, 14:04
buna
la 16.07.2017, 14:09
la 16.07.2017, 14:31
io vreau cu branza imputita....

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking