Ingrediente
- 300 g chifle
- 200 g branza framantata
- 200 g smantana
- 100 ml lapte
- 1 ou mare de tara
- sare, piper dupa gust
- unt pentru uns vasul
Mod de preparare
Se taie chiflele in cubulete mici.
Intr-un bol, se amesteca smantana, oul, laptele si branza framantata si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Se adauga chiflele si se amesteca pana se omogenizeaza bine, chiflele absorb bine lichidul.
Se ia un vas de yena rotund si se unge bine cu unt. Se toarna compozitia, se niveleaza si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca. 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos deasupra.
Se poate servi atat calda cat si rece, alaturi de o rosie, un castravete sau orice altceva preferati.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|