Aperitiv bulete de branza

Postat de licurici_lra in Aperitive / Garnituri
24 Mai 2020 | 2035 vizualizari
Aperitiv bulete de branza

"Aluaturi de casa"

Ingrediente

  • 250 g branza de burduf;
  • 50 g cascaval afumat;
  • 50 g branza cheddar;
  • 3 linguri faina;
  • 3 linguri pesmet;
  • un ou;
  • 1/2 lingurita Delikat 100% natural – Chilli;
  • 1 lingurita Delikat 100% natural – Boia de ardei dulce ;
  • 1 lingurita Delikat - Amestec Ierburi si Marar;
  • ulei - pentru prajit.

Mod de preparare

 

Se amesteca branza de burduf cu branza cheddar si cascavalul (rase), se formeaza bile de dimensiunea unei nuci, apoi se baga cel putin 30min in frigider.

 Se pregatesc 3 boluri cu: faina amestecata cu o lingurita de ierburi si marar; pesmet amestecat cu chilli si boia; un ou batut.

 Bilele de branza se dau mai intai prin faina, apoi prin ou si ultima data prin pesmet.

 Se mai lasa putin la rece, apoi se prajesc in ulei, cate 1 min pe fiecare parte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bulete de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv bulete de branza si cartofi

Postat de oanapl

Aperitiv bulete de branza si cartofi

Se curăță cartofii, se spală, se taie felii și se pun la fiert într-un vas cu apă cât să îi acopere, puțină sare și o lingură de ulei. După ce fierb, cartofii se...

Citeste continuarea

Aperitiv bulete de cascaval cu cartofi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv bulete de cascaval cu cartofi

Curatati cartofii, ii spalati si ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt bine patrunsi, ii scurgeti de apa, ii zdrobiti cu furculita si ii lasati sa se raceasca....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2020, 16:49
la 24.05.2020, 17:01
Tare bune!
la 24.05.2020, 17:29
la 24.05.2020, 17:35
Foarte gustoase!
la 24.05.2020, 17:44

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking