Aperitiv bulz de casa

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2018 | 3106 vizualizari

Pentru o cină în familie, am pregătit bulz. Tradiţional se prepară cu brânză grasă de oaie, însă nouă nu ne place şi, în plus, am vrut să mănânce şi tata (care e diabetic) aşa că am folosit brânză slabă de vaci şi unt slab, iar pe deasupra un strat subţire de caşcaval.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 13.01.2018, 10:42
Claudia, ma bucur mult ca ti-a placut!
la 13.01.2018, 10:42
Multumesc mult, Rocsi!
la 13.01.2018, 10:42
Motan,
la 13.01.2018, 10:43
Mihaela,
la 13.01.2018, 10:43
Multumesc frumos, Lau!
la 13.01.2018, 11:39
Bun!
la 13.01.2018, 21:01
Rahela, multumesc frumos!
la 13.01.2018, 23:24
Foarte bun!
la 15.01.2018, 20:22
Yami! Și nouă ne place foarte mult!
la 15.01.2018, 22:40
Multumesc frumos, Alexandra!
la 15.01.2018, 22:40
Multumesc frumos, Oana!
la 19.02.2018, 11:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking