Aperitiv bulz de casa

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
12 Ian 2018 | 3225 vizualizari

Pentru o cină în familie, am pregătit bulz. Tradiţional se prepară cu brânză grasă de oaie, însă nouă nu ne place şi, în plus, am vrut să mănânce şi tata (care e diabetic) aşa că am folosit brânză slabă de vaci şi unt slab, iar pe deasupra un strat subţire de caşcaval.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 12.01.2018, 13:15
Ce buuuun e!
la 12.01.2018, 14:32
Multumesc mult, Rodica!
la 12.01.2018, 16:02
Buuuuuun!
la 12.01.2018, 17:04
Bun!
la 12.01.2018, 17:04
Ce pofta mi-ai facut!
la 12.01.2018, 18:04
la 12.01.2018, 18:31
Pofticios rau
la 12.01.2018, 20:25
Arata bine, bine!
la 12.01.2018, 22:12
la 13.01.2018, 00:31
la 13.01.2018, 10:37
bunn
la 13.01.2018, 10:39
Multumesc frumos, Mihaela!
la 13.01.2018, 10:39
Multumesc frumos, domnule Dante!
la 13.01.2018, 10:40
Mirela, ma bucur mult ca ti-a placut!
la 13.01.2018, 10:41
CofetariiBucatari

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking