Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Postat de AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri
17 Sep 2017 | 10256 vizualizari
Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj

Acesti carnaciori Cabanos in foietaj fac parte din meniul nostru de weekend, atunci cand nu facem pizza. De ceva timp luam parte la prepararea lor si eu si baietii pentru ca se fac tare usor.

Ingrediente

  • 2 pachete aluat de foietaj( 2x450 g)
  • 10 carnaciori Cabanos
  • putin ketchup dulce
  • 50 g mozzarella rasa
  • seminte de chimen
  • 1 ou

Mod de preparare

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat, apoi se despacheteaza si se folosesc foile cu ou batut cat sunt impachetate, fara a le intinde mai mult.

Se ung foile cu ketchup, se presara chimen si mozzarella peste ele, apoi se taie in fasii, atatea cati carnati avem. In cazul meu, 10 fasii/foaie.

Se ruleaza fasiile peste carnati, intinzandu-le, daca este cazul, sa cuprinda toata marimea carnatilor.

Se asaza carnatii inveliti in foietaj in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut si se presara chimen peste ei.

Se dau la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 de grade C sau pana cand se rumeneste frumos aluatul.

Se servesc ca aperitive, atat calzi cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnaciori cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri cu crema de branza si crema de pate

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu crema de branza si crema de pate

Rulourile: Untul il topim. Laptele il punem pe foc, intr-un ibric, pana devine caldut. Drojdia o amestecam cu zaharul si 2-3 linguri de lapte, apoi o lasam la odihnit 10 minute. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Ciuperci cu smantana si marar

Postat de RuxyRux

Ciuperci cu smantana si marar

Ceapa se toaca, apoi se presara sare pe ea si se caleste usor in ulei, 3 minute apoi se adauga ciupercile taiate mai maricel si se amesteca. Se pune capacul si se lasa 7 sau 8 minute pe foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2017, 12:22
la 17.09.2017, 12:42
Ce buni sunt!
la 17.09.2017, 13:02
Super!
la 17.09.2017, 13:13
la 17.09.2017, 14:18
Ce buni sunt si ce bine arata!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking