Aperitiv carnati in foietaj surpriza

Postat de marianbobosea in Aperitive / Garnituri
7 Mai 2019 | 6083 vizualizari
Aperitiv carnati in foietaj surpriza

Cand ti se anunta musafiri si timpul ti-e limitat, te repezi la ce ai in frigider. Asa au rezultat carnatii in foietaj care au fost deliciosi!

Ingrediente

  • 400 g. carnati cabanos
  • 1 pachet aluat patiserie

Mod de preparare

Carnatii se taie in bucati potrivite (dupa gustul fiecaruia).

Aluatul se lasa la decongelat.

Cand aluatul este decongelat, se despacheteaza,se mai intinde cu sucitorul, ca sa nu iasa prea gros.

Odata intins aluatul, il tai in dreptunghiuri de marimea bucatilor de cabanos.

Pe fiecare dreptunghi asezam cate o bucatade cabanos si rulam.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam frumos rulourile pe tava, lasand loc intre ele.

Dam tava la cuptorul incins la 170 grade C, pana rulourile se auresc frumos.

Se servesc calde, dar sunt foarte bune si reci.

Mi-au ramas cateva bucati de de aluat si am facut si cu branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnati in foietaj surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cornete umplute cu crema de branza

Postat de mirela0911

Cornete umplute cu crema de branza

Aluat: Intr-un vas, se pune faina si se amesteca cu  sarea . Intr-o craticioara,se pun cei 100 ml  lapte  sa se incalzeasca usor, se adauga 1 lgt zahar, 2 lg faina si drojdia...

Citeste continuarea

Tarta cu branza si ciuperci

Postat de RuxyRux

Tarta cu branza si ciuperci

Se prepara blatul framantand un aluat din toate ingredientele. Il dam la rece dupa ce-l infainam. Preparam umplutura de ciuperci.: Spalam ciupercile si le tocam, procedam la fel si cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.05.2019, 15:00
la 08.05.2019, 16:11
Felicitari!!! Ai spart gheata !!!
la 08.05.2019, 16:31
Bravo!
la 08.05.2019, 20:38
Buni!
la 08.05.2019, 20:39
Foarte buni cu mustar si ketchup alaturi!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking