Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
18 Mai 2018 | 2571 vizualizari
Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene

Ingrediente

  • 500 grame cartofi
  • 1/2 ceapa mica rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 100 grame branza Feta
  • patrunjel proaspat
  • coaja de la 1 lamaie
  • 1 lingurita oregano uscat

Mod de preparare

Cartofii necuratati de coaja se spala bine, se taie in sferturi, apoi se fierb in apa cu sare 10-12 minute, pana cand sunt frageti, dar isi pastreaza forma. Se scurg si se lasa putin la racit. 

Intre timp, se taie ceapa julienne si se piseaza usturoiul. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si se adauga cartofii. Cu o furculita se sfarama usor. Se lasa cateva minute, pana devin aurii. Se intorc si se lasa pana devin crocanti. Se intorc des pentru a preveni arderea lor. Cu cateva minute inainte de a fi gata se adauga sare, piper, oregano, usturoiul si ceapa. Se amesteca bine. 

La final, se presara cu branza Feta, patrunjel proaspat si coaja de lamaie.

Delicios cu pui la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval

Postat de autodiag

Aperitiv cartofi in straturi cu bacon si cascaval

Apa si sarea se pun la foc. Se curata cartoful, se spala si se feliaza. Se pun feliile de cartof in apa clocotita timp de 2 minute, la foc mic. Se scurg de apa, se ung cu doua linguri de...

Citeste continuarea

Aperitiv crema de branza cu somon pe blat cu spanac

Postat de andaoana

Aperitiv crema de branza cu somon pe blat cu spanac

Eu am folosit spanac congelat pe care l-am lasat la dezghetat si l-am stors bine de apa lasata. O tava de 20x30 o tapetam cu hartie de copt. Intr-un castron punem ouale impreuna cu laptele...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 18.05.2018, 22:36
Buni mai sunt, dar si foarte aspectosi! Tare imi plac!
la 18.05.2018, 23:25
la 19.05.2018, 02:16
la 19.05.2018, 09:32
Super gustos!
la 19.05.2018, 23:02
Ce apetisanti sunt!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking