Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
18 Mai 2018 | 2581 vizualizari
Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene

Ingrediente

  • 500 grame cartofi
  • 1/2 ceapa mica rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 100 grame branza Feta
  • patrunjel proaspat
  • coaja de la 1 lamaie
  • 1 lingurita oregano uscat

Mod de preparare

Cartofii necuratati de coaja se spala bine, se taie in sferturi, apoi se fierb in apa cu sare 10-12 minute, pana cand sunt frageti, dar isi pastreaza forma. Se scurg si se lasa putin la racit. 

Intre timp, se taie ceapa julienne si se piseaza usturoiul. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si se adauga cartofii. Cu o furculita se sfarama usor. Se lasa cateva minute, pana devin aurii. Se intorc si se lasa pana devin crocanti. Se intorc des pentru a preveni arderea lor. Cu cateva minute inainte de a fi gata se adauga sare, piper, oregano, usturoiul si ceapa. Se amesteca bine. 

La final, se presara cu branza Feta, patrunjel proaspat si coaja de lamaie.

Delicios cu pui la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi crocanti la tigaie cu arome mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pateuri cu bacon si branza de burduf

Postat de MotanLaOale

Pateuri cu bacon si branza de burduf

Aluatul este proaspat deci se lucreaza imediat. Branza de burduf si de vaci se marunteste si se amesteca cu 4 galbenusuri. Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se...

Citeste continuarea

Quesadilla

Postat de Corina33

Quesadilla

Pentru sos se amesteca iaurtul cu usturoiul pisat, uleiul si mararul tocat. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Se incalzeste bine o tigaie - daca e teflonata nu e nevoie de ulei - si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.05.2018, 22:36
Buni mai sunt, dar si foarte aspectosi! Tare imi plac!
la 18.05.2018, 23:25
la 19.05.2018, 02:16
la 19.05.2018, 09:32
Super gustos!
la 19.05.2018, 23:02
Ce apetisanti sunt!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking