Aperitiv cartofi surpriza

Postat de GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri
18 Sep 2018 | 3103 vizualizari
Aperitiv cartofi surpriza

Provocarea GastroArt.  

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte caldut
  • 100 g mozzarella rasa
  • sare, rozmarin, patrunjel verde, praf de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 7 oua
  • un carnacior

Mod de preparare

Am curatat cartofii de coaja, i-am taiat cuburi si i-am pus la fiert.

Am pregatit un piure din cartofi, sare, unt si laptele caldut.

Am amestecat piureul cu pesmetul, smantana, mozzarella rasa, rozmarinul, praful de usturoi si patrunjelul.

Am folosit formele de briose de aluminiu pe care le-am uns cu unt. Am pus o lingura cu varf de piure in fiecare forma, apoi cu ajutorul unei linguri umede, am format o adancitura in care am pus cate un ou.

Am asezat in fiecare forma langa ou cate o bucatica  de carnacior. Am introdus formele la cuptor pana s-a copt oul.

Dupa ce le-am scos din cuptor, am presarat putin patrunjel peste oua.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor

Dovleceii se curata de coaja si se pun intr-o cratita cu apa si sare la fiert pentru 5 minute. Se pun intr-o strecuratoare si se lasa sa se raceasca.Se taie pe lung si se scoate cu grija...

Citeste continuarea

Pizzete de vinete cu rosioare

Postat de Dya

Pizzete de vinete cu rosioare

Spalam vinetele, le feliem si le presaram cu sare dupa gust. Le coacem pe tava de aragaz cat sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Trecem cascavalul prin razatoare. Asezam pe fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.09.2018, 22:37
Îmi plac surprizele astea, din cartofi...!
la 18.09.2018, 22:54
Imi cam trag cu ochiul
la 18.09.2018, 23:43
la 19.09.2018, 07:47
la 19.09.2018, 10:13
Yaaami!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking