Aperitiv chec sarat cu oua de gasca

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
27 Apr 2020 | 1803 vizualizari
Aperitiv chec sarat cu oua de gasca

Ingrediente

  • 3 oua de gasca
  • 200 g unt topit
  • 200 g iaurt
  • 250 g faina
  • 150 g branza telemea de vaca sarata
  • 1 praf de copt
  • 1 legatura de leurda
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • salam
  • ciuperci

Mod de preparare

Ouale le mixam putin cu un praf de sare,adaugam untul topit si racit,iaurtul si mixam pana ce se omogenizeaza.

Adaugam vardeturile tocate,(eu am folosit blenderul)faina amestecata cu praful de copt,branza sfaramata sau data prin razatoare,salamul taiat falii.

Amestecam cu paleta pana ce se omogenizeaza.

Eu am imparti compozitia in 2,

In una am adaugat ciuperci iar in cealalata am adaugat cca 50 ml suc de leurda,1 lingura de faina si am omogenizat.

Adaugam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,cca 25 min la 190 C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chec sarat cu oua de gasca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinte cu branza si marar

Postat de simona72

Placinte cu branza si marar

Aluatul l-am pus la framintat la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in urmatoarea ordine:lapte, sare, zahar, ulei, faina, deasupra drojdia rupta bucatele. Cind a fost gata de...

Citeste continuarea

Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

Postat de panacris

Tartă cu praz, pui, ciuperci, măsline verzi umplute cu anșoa

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat lent în frigider. Între timp se va prepara umplutura.   Prazul și ceapa verde se curăță, apoi se toacă mărunt. Eu m-am folosit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2020, 20:11
la 27.04.2020, 20:13
super!
la 27.04.2020, 20:15
Cred că este gustos...!
la 27.04.2020, 20:19
la 27.04.2020, 20:24
Si eu am in plan un chec aperitiv

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking