Aperitiv ciupercute crocante

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
17 Iul 2017 | 2929 vizualizari
Aperitiv ciupercute crocante

M-a tentat sa prepar aceste ciuperci micute si crocante. Nu le terminasem de prajit pe toate si jumatate au si disparut !  

Ingrediente

  • 2 borcane dde ciupercute in saramura
  • 2 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 1 ou
  • sare
  • nucsoara pudra
  • piper macinat
  • 1 lingurita rozmarin verde tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii si ardei iute pentru servit

Mod de preparare

  1. Ciupercile se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece.
  2. Se pun ciupercutele intr-un bol si se sareaza.
  3. Condimentati cu piper si nucsoara.
  4. Adaugati rozmarinul tocat.
  5. Se pune si faina alba peste ciuperci si se amesteca.
  6. Bateti un ou si adaugati peste ciupercute.
  7. Puneti ulei la incins intr-un vas mai mic.  Veti folosi astfel mai putin ulei.
  8. Rostogoliti fiecare ciupercuta prin gris si puneti la prajit in uleiul incins.
  9. Se scot ciupercile cu ajutorul unei spumiere si se lasa pe un servet de hartie care va absorbi surplusul de ulei.
  10. Serviti ciupercutele crocante insotite de rosii si ardei iute.

                         Pofta buna !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciupercute crocante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Aperitiv bulete de cartofi

Postat de MotanLaOale

Aperitiv bulete de cartofi

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja in apa cu sare. Se trec prin apa rece si se curata de coaja. Se rad prin razatoarea mare intr-un castron. Se amesteca cu ouale, cascavalul ras...

Citeste continuarea

(un fel de) Balmos

Postat de Sim0naWorld

(un fel de) Balmos

Cantitatile nu le-am precizat pentru ca fiecare face cat considera, in functie de numarul de meseni. Zerul l-am pus intr-un tuci si l-am lasat sa se infierbante, atunci am adaugat malaiul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2017, 00:05
Vreau si eu crocante din astea....;-bd
la 18.07.2017, 00:09
Cu mare drag , Cleme, merg bine langa purcelus .Denes a dat atatea tarcoale pe langa aragaz ca jumatate s-au mancat din prima )
la 18.07.2017, 00:20
la 18.07.2017, 00:28
Foarte bune, ciupercuțele!
la 18.07.2017, 00:43
ce reteta faina

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking