Aperitiv clatite cu spanac, umplute cu crema de branza
Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri
16 Feb 2020 | 12014 vizualizari
Mărturisesc că am descoperit foarte târziu spanacul, dar mi-a plăcut foarte mult de prima dată. Așa că de atunci am inclus această legumă în cât mai multe rețete consacrate, sau inedite și nu am regretat nici o clipă.
După ce am încercat clătitele cu cartofi, m-am gândit că merită să le încerc și pe acestea, cu spanac, iar acum, după ce le-am gustat, pot spune că sunt absolut excelente. Sunt foarte fragede și au un gust cu totul și cu totul special. Cât despre aspect, nici nu pot să vă povestesc cum le-am admirat ”devenirea” în tigaie, cu mare nerăbdare și apoi transferul lor în farfurie...
Atât de bune mi s-au părut, încât voi mai face, cât de curând, dar atunci voi încerca o altă umplutură: cremă de pește afumat, pentru că am aflat că se potrivește nemaipomenit de bine cu acest gen de clătite aperitiv. De fapt, aceste clătite sunt atât de bune, încât sunt un deliciu și simple, fără umplutură...
Din ingredientele de mai jos am făcut 12 clătite subțiri, gustoase și elastice, ceea ce permite plierea, împăturirea, sau rularea lor cu mare ușurință.