Ingrediente
- 1 pachet aluat foietaj
- 1 baton de salam
- 1 pachet de felii de cascaval
- 1 galbenus +1 lingura de lapte
- optional:
- seminte de chimen
Mod de preparare
Intindem foarte putin aluatul, apoi il taiem in fasii de aprox. 10 cm latime si fiecare fasie o taiem triunghiuri ca la cornulete, doar ca mai mari (cat de mari doreste fiecare). Se pune pe fiecare triunghi, cate o felie de salam taiata subtire si jumatate sau un sfert de felie de cascaval.
Se ruleaza si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.
Se bate un galbenus de ou cu lapte si se unge fiecare corn. Se presara seminte de chimen, mac sau susan si se dau la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, timp de 25 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornulete cu salam si felii de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|