Aperitiv cornulete cu salam si felii de cascaval

Postat de eumimi in Aperitive / Garnituri
25 Apr 2017 | 4372 vizualizari
Aperitiv cornulete cu salam si felii de cascaval

Eu dau cornuletele, voi dati cafeaua?  

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 1 baton de salam
  • 1 pachet de felii de cascaval
  • 1 galbenus +1 lingura de lapte
  • optional:
  • seminte de chimen

Mod de preparare

Intindem foarte putin aluatul, apoi il taiem in fasii de aprox. 10 cm latime si fiecare fasie o taiem triunghiuri ca la cornulete, doar ca mai mari (cat de mari doreste fiecare). Se pune pe fiecare triunghi, cate o felie de salam taiata subtire si jumatate sau un sfert de felie de cascaval.

Se ruleaza si se pun in tava tapetata cu hartie de copt.

Se bate un galbenus de ou cu lapte si se unge fiecare corn. Se presara seminte de chimen, mac sau susan si se dau la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, timp de 25 de minute sau pana cand se rumenesc frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornulete cu salam si felii de cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite cu urda si marar

Postat de rocsi_1612

Clatite cu urda si marar

Clatitele: Intr-un bol punem ouale cu putina sare, le batem spuma cu telul. Incorporam laptele, apa minerala, apoi uleiul. Faina cernuta o amestecam cu praful de copt, le adaugam treptat...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare

Postat de mirela0911

Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare

Blatul: Intr-o craticioara, se incalzesc 100 ml apa, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia. Se amesteca pana se dizolva, apoi se lasa la dospit. Intr-un vas, se cerne faina. Se adauga sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2017, 10:58
Apetisant! Aș gusta și eu...!
la 25.04.2017, 10:59
-uțele sunt servite!
la 25.04.2017, 11:03
o bunatate
la 25.04.2017, 11:15
Multumesc, fetele!
la 25.04.2017, 11:40
bune

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking