Aperitiv cosulete de mozzarella umplute

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
6 Noi 2018 | 3113 vizualizari
Aperitiv cosulete de mozzarella umplute

Pentru un pranz lejer ,,,

Ingrediente

  • 4 bucati mozzarella
  • 2 rosii mari
  • 50 gr masline negre
  • busuioc proaspat
  • sare
  • ulei de masline

Mod de preparare

   

Alegem mozzarella sa fie marisoara (sa aiba cel putin 250 gr una ). Se scurge bine de apa de conservare si se lasa pe un servet de hartie pentru a fi cat mai uscata.

Taiem din partea superioara pentru a obtine un capac, apoi scobim fiecare mozzarella, avand grija sa nu o rupem.

Intr-un bol punem mozzarella taiata cuburi (cea scoasa din interior), rosiile taiate si ele cuburi, maslinele fara samburi taiate pe jumatate.

Potrivim de sare si stropim cu putin ulei de masline. Amestecam bine.

Umplem cosuletele cu amestecul obtinut si punem 2-3 frunze de busuioc la fiecare cosulet.

Se tin la frigider pana in momentul servirii.

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cosulete de mozzarella umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Blinii cu crema de somon

Postat de simona72

Blinii cu crema de somon

Pentru blinii: se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca cu untul topit si laptele. Faina se amesteca cu sarea si drojdia uscata....

Citeste continuarea

Tarta de mamaliguta cu branza

Postat de RuxyRux

Tarta de mamaliguta cu branza

Preparam mamliguta in modul in care suntem obisnuiti, va trebui sa iasa potrivit de vartoasa si nu moale. Punem in forma de tarta o foaie pergament sau putem renunta si in acest caz o vom unge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.11.2018, 14:50
Îmi plac...!
la 06.11.2018, 15:08
la 06.11.2018, 15:28
delicioase
la 06.11.2018, 15:35
Aperitiv light !!! Deja sunt cosuri marisoare la 500 gr . Vaca noastra in Romania face mozzarela mai maruntica ) Mi-ai dat idei
la 06.11.2018, 16:45
Mihaela...eu le cumparasem de la cineva ,erau asa mari si rotunde fata de cele din market ca am zis ca sigur is mai marisoare.Dar apoi citind mesajul tau mi-am dat seama ca nici de 500 nu erau asa ca am intrebat persoana in cauza si mi-a zis ca sunt de 250 gr una.( am ramas frumos impresionata de diferenta ) .
Dar totusi exista si mozzarella de 500 gr una si se numeste mozzarella Aversana.

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking