Aperitiv crochete din faina de porumb

Postat de ReteteAlina in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2020 | 2214 vizualizari
Aperitiv crochete din faina de porumb

Aceste crochete sunt bune si pentru cei care nu pot sa manance cu gluten.

Ingrediente

  • 1 cana de faina de porumb (*este o faina ca si cea de grau, nu e ca si faina care se foloseste pentru a face mamaliga)
  • 1/2 cepa nu foarte mare
  • 1/4 ardei rosu
  • Coriandru proaspat dupa gust
  • Oregano(optional)
  • Usturoi pudra
  • Colorant alimentar
  • Sare dupa gust
  • 1 cana de apa calduta
  • Pentru umplutura:
  • Crenvursti sau sunca
  • Cascaval sau mozzarella

Mod de preparare

Ceapa, ardeiul rosu si coriandru se taie marunt, se amesteca cu faina de porumb, apoi se pune usturoiul pudra dupa gust, putin colorant alimentar, sare dupa gust si se adauga pe rand apa, pana se formeaza un aluat pe care il putem modela.
Aluatul obtinut se imparte in 13 bilute egale. In mijlocul fiecarei bilute se pune umplutura dorita si se formeaza crochetele, pe care le prajim la foc mediu in ulei inchins.
Eu le-am servit cu un sos de iaurt grecesc in care am pus usturoi dat pe razatoare, coriandru tocat si putin suc de lamaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete din faina de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu Peste si Ciuperci (Reteta Video)

Postat de Ina75

Placinta cu Peste si Ciuperci (Reteta Video)

Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim pana cand aceasta devine usor transparenta Punem ciupercile si calim...

Citeste continuarea

Rulada din carne tocata umpluta cu porumb, ardei si cascaval

Postat de panacris

Rulada din carne tocata umpluta cu porumb, ardei si cascaval

Feliile de pâine se pun la înmuiat într-un bol încăpător în apă rece, cca. 4-5 minute. Ceapa, usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Carnea tocată se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2020, 21:11
Interesant !
PS. Vezi ca ai mancat ultima litera de la porumb...
la 05.05.2020, 21:37
Buune !!!
la 05.05.2020, 22:15
la 05.05.2020, 22:48
la 05.05.2020, 23:05
Ce bune sunt!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking