Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
9 Mar 2013 | 7574 vizualizari

Mi-a placut aluatul cu bere de cand l-am facut prima data, asa ca am repetat, dar sub forma de foietaj. Cum aveam niste jumari, nu prea multe pentru a face pogacele, am incropit un aperitiv care a iesit excelent.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 01.09.2013, 18:11
imi place!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking