Aperitiv cu cascaval si ceafa afumata, in aluat de bere si jumari

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
9 Mar 2013 | 7601 vizualizari

Mi-a placut aluatul cu bere de cand l-am facut prima data, asa ca am repetat, dar sub forma de foietaj. Cum aveam niste jumari, nu prea multe pentru a face pogacele, am incropit un aperitiv care a iesit excelent.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 09.03.2013, 15:57
Multumesc Alinutza!
la 09.03.2013, 16:50
Doamne, ce m-ai lovit cu aperitivul asta!!
la 09.03.2013, 17:36
O arata super! Felicitari!
la 09.03.2013, 18:12
Va multumesc pentru aprecieri!
la 09.03.2013, 18:17
Claudia
la 09.03.2013, 19:58
Mmm prea bun!
la 09.03.2013, 20:05
Pup Rocsi
la 09.03.2013, 23:23
ce frumos arata
la 10.03.2013, 08:50
Multumesc Dia!
la 10.03.2013, 09:36
ioi, ce-i aici!
la 10.03.2013, 10:07
la 12.03.2013, 22:52
ce fain arata
la 30.04.2013, 14:20
Vai ce bunaciuni ai facut Meri!!! acum le vad...gata, nu mai pot, le incerc si eu...
la 07.05.2013, 18:59
ce frumoase sunt
la 21.08.2013, 13:00

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking