Aperitiv cu ciuperci

Postat de eumimi in Aperitive / Garnituri
17 Noi 2016 | 5717 vizualizari
Aperitiv cu ciuperci

Un chec aperitiv gustos, care merge perfect cu o cafeluta dimineata. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/chec-aperitiv-cu-ciuperci/

Ingrediente

  • Ingrediente:
    • 3 oua
    • 200 gr faina
    • 100 ml lapte
    • 1 lingurita de sare
    • 100 gr masline
    • 100 gr ciuperci
    • 7-8 felii de gogosar murat
    • 1 lingurita praf de copt
    • oregano
    • busuioc
    • piper

Mod de preparare

Punem ouale intr-un bol, le batem 3-4 minute, adaugam laptele, faina si praful de copt si le incorporam bine. Adaugam ciupercile, maslinele si gogosarul murat taiate in cubulete mici.

Adaugam si piper, oregano si busuioc in compozitie, amestecam si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos

Postat de AdrianUdrea

Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos

Cum se prepara Salata de ciuperci cu piept de pui si maioneza, un aperitiv spornic si gustos Mai intai punem pieptul de pui la fiert in apa cu sare. Cand se formeaza spuma o indepartam, apoi...

Citeste continuarea

Tarta cu pui, ciuperci si mozzarella

Postat de oanapl

Tarta cu pui, ciuperci si mozzarella

Pentru aluat, se amestecă toate făina cu untul și sarea până se obține un aluat sfărâmicios, apoi se adaugă apa rece și oul si se frământă un aluat care se lasă la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2016, 21:05
Bun bun!
la 17.11.2016, 21:07
bun
la 17.11.2016, 21:17
la 17.11.2016, 21:19
Bun, bun!
la 17.11.2016, 21:21

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking