Ingrediente
- 200g jamon (jambon);
- 2 rosii mici, 1lingurita de ulei,
- sare,
- 200g bruschete.
Mod de preparare
Se decojesc rosiile. Eu am facut dupa metoda de pe Cevabun, si a mers foarte bine si le multumesc.
Se pune o oala cu apa la fiert, la foc mediu. Intr-un bol se pune apa foarte rece, chiar cu gheata. Se infinge o furculita in rosie, in partea cotorului. Cu un cutit bine ascutit se cresteaza rosia in forma de cruce, la varf, atat cat sa taie putin pielea. Se introduce rosia cu ajutorul furculitei in apa care fierbe timp de 1 min. Se scoate se pune in apa rece.
Se scoate furculita si se baga in a doua rosie si se procedeaza la fel. Eu am facut bruschete in casa, dar se pot cumpara. Se prajeste painea; se pun intr-o tava si se baga la cuptor 10min pana se intaresc. Eu le-am prajit si dupa le-am pus la uscat deasupra prajitorului pentru ca nu am facut forte multe. :D
Se ung cu un strat de rosii. Iese un aperitv foarte bun si de efect. :D
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu jamon (jambon)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|