Chec aperitiv cu cabanos

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
8 Aug 2013 | 42957 vizualizari
Chec aperitiv cu cabanos

Astazi vin cu o gustare buna, consistenta ce se poate pregati in foarte multe combinatii.

Ingrediente

  • 5 oua ( 4 daca sunt mai mari)
  • 3 linguri iaurt
  • 2 fire cabanos
  • 4-5 felii muschi file
  • 2 felii pastrama afumata
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 100 gr masline fara samburi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 7-8 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa oregano uscat
  • marar verde

Mod de preparare

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete.
Maslinele le taiem rondele.
Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Luam cateva fire de marar verde, le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt.
Punem ouale intr-un bol si le batem spuma cu un praf de sare.
Adaugam iaurtul, praful de copt, faina, apoi mararul verde tocat.
Incorporam si ingredientele ce le-am taiat si amestecam cu o lingura.
Presaram putin piper, oregano, parmezanul ras si le amestecam bine.

Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.
Asezam cele doua fire de cabanos intregi in paralel, iar deasupra turnam restul de compozite.
Nivelam cu o lingura si introducem tava in cuptorul incins.

Reglam o temperatura potrivita si lasam pana checul este bine patruns si rumen deasupra ( facem testul cu scobitoarea).

Cand este gata il scoatem din cuptor sa se racoreasca si servim.
Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (56)
Retete similare

Aperitiv chec cu dovlecel si carnati afumati

Postat de merisor67

Aperitiv chec cu dovlecel si carnati afumati

Curățăm dovlecelul de coajă și semințe și îl dăm pe răzătoarea mare. Curățăm morcovul și, de asemeni, îl dăm pe răzătoare. Curățăm ceapa și o tocăm...

Citeste continuarea

Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza

Postat de Sidy

Chec aperitiv umplut cu rulouri de sunca, cu crema de branza

Separam albusurile de galbenusuri, presaram pe ele putina sare si le mixam bine pina se intaresc. Intr-un alt bol avem galbenusurile la care adaugam faina amestecata cu praful de copt ,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 08.08.2013, 12:55
ce super arata
la 08.08.2013, 13:01
ai facut si tu
la 08.08.2013, 13:06
Bun si aspectuos!
la 08.08.2013, 13:06
ce chec fain
la 08.08.2013, 13:07
Super!

Vezi toate comentariile (56)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking