Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
12 Dec 2018 | 22324 vizualizari
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante

Sunt delicioase atat calde, cat si reci si se fac super usor!

Ingrediente

  • 200 g ciuperci champignion
  • 25 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri patrunjel verde tocat fin
  • sare si piper dupa gust
  • fulgi de chilli
  • felii de bagheta alba
  • jumatati de oua de prepelita pt décor
  • 1 lingurita boia pentru decor

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se taie felii. Se incinge o tigaie teflonata si se pune untul, rondelele de usturoi si apoi ciupercile. Se amesteca usor. Se condimenteaza cu sare, piper si fulgi de chilli si se lasa pe foc 5 minute, pana scade zeama. Se ia tigaia de pe foc si se pune patrunjelul verde, apoi se transfera ciupercile intr-un bol.

Se pun ciupercile pe feliile de bagheta si se decoreaza cu jumatati de oua de prepelita si putina boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv budinca rest, restul e istorie

Postat de Constelatialeu

Aperitiv budinca rest, restul e istorie

Punem la fiert cartofii in coaja, punem sare in apa care fierb cartofii. Cat timp fierb taiem ceapa si mararul, intr-un castron amestecam urda cu branza de capra si cea de vaca. Peste amestecul de...

Citeste continuarea

Tarta cu blat de sticksuri Justitiarul Godina

Postat de anuta

Tarta cu blat de sticksuri Justitiarul Godina

1.Se strivesc sticksurile cu un sucitor sau se dau la robot, pana devin fine ca pesmetul. Se pune acest pesmet intr-un castron si se amesteca cu untul topit amestecat cu smantana si oul, pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2018, 16:57
Imi place multumim de idee
la 12.12.2018, 17:10
O minunăție pentru masa de Crăciun, sau de revelion...!
la 12.12.2018, 17:15
Cu drag
la 12.12.2018, 17:30
bun bun
la 12.12.2018, 17:53
Cate idei ne-ai adus!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking