Ingrediente
- 200 g ciuperci champignion
- 25 g unt
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri patrunjel verde tocat fin
- sare si piper dupa gust
- fulgi de chilli
- felii de bagheta alba
- jumatati de oua de prepelita pt décor
- 1 lingurita boia pentru decor
Mod de preparare
Se spala ciupercile si se taie felii. Se incinge o tigaie teflonata si se pune untul, rondelele de usturoi si apoi ciupercile. Se amesteca usor. Se condimenteaza cu sare, piper si fulgi de chilli si se lasa pe foc 5 minute, pana scade zeama. Se ia tigaia de pe foc si se pune patrunjelul verde, apoi se transfera ciupercile intr-un bol.
Se pun ciupercile pe feliile de bagheta si se decoreaza cu jumatati de oua de prepelita si putina boia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|