Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
12 Dec 2018 | 22315 vizualizari
Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante

Sunt delicioase atat calde, cat si reci si se fac super usor!

Ingrediente

  • 200 g ciuperci champignion
  • 25 g unt
  • 1 catel de usturoi
  • 2 linguri patrunjel verde tocat fin
  • sare si piper dupa gust
  • fulgi de chilli
  • felii de bagheta alba
  • jumatati de oua de prepelita pt décor
  • 1 lingurita boia pentru decor

Mod de preparare

Se spala ciupercile si se taie felii. Se incinge o tigaie teflonata si se pune untul, rondelele de usturoi si apoi ciupercile. Se amesteca usor. Se condimenteaza cu sare, piper si fulgi de chilli si se lasa pe foc 5 minute, pana scade zeama. Se ia tigaia de pe foc si se pune patrunjelul verde, apoi se transfera ciupercile intr-un bol.

Se pun ciupercile pe feliile de bagheta si se decoreaza cu jumatati de oua de prepelita si putina boia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv felii de bagheta cu ciuperci sote picante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cartofi frantuzesti

Postat de rocsi_1612

Cartofi frantuzesti

Spalam cartofii, ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii fierbem cam 25 de minute.  Cand sunt gata, ii scurgem de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece, ii scurgem iarasi si ii lasam sa se...

Citeste continuarea

Tarta cu ceapa

Postat de timea

Tarta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta si lasam la dospit aprox 10 minute. Punem intr-un vas faina si amestecam cu sarea, iar in mijloc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2018, 16:57
Imi place multumim de idee
la 12.12.2018, 17:10
O minunăție pentru masa de Crăciun, sau de revelion...!
la 12.12.2018, 17:15
Cu drag
la 12.12.2018, 17:30
bun bun
la 12.12.2018, 17:53
Cate idei ne-ai adus!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking