Ingrediente
- 275 g aluat foitaj
- Umplutura
- 200 g carne tocata
- 1 morcov
- 3 cepe verzi
- 1 ou
- sare
- piper
- cas dulce razuit
- 2 oua pentru pus deasupra
Mod de preparare
Intindem aluatul, il decupam cu o forma in 12 ''floricele. Ungem formele de silicon cu ulei si asezam ''floricelele. Amestecam carnea tocata cu morcovul ras,ceapa taiata marunt si oul, apoi potrivim de sare si piper.Umplutura o impartim in cele 12 ''floricele'', adaugam cas ras, deasupra, din aluatul ramas am decupat floricele mic, punem floricele mici si apoi ou batut. Dam formele la cuptor pentru cca 10-15 min. Sub tava cu forme punem o cratita cu apa, sa nu se arda aluatul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv floare cu carne si cas dulce" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|