Ingrediente
- 4 felii de pâine
- 2 ouă
- 2 felii de cașcaval Delaco, sendviș
- 50 grame cașcaval Delaco parmezan
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit friganelele
Mod de preparare
Se răzuie fin parmezanul.
Se bat ouăle, cu sare și piper.
Se înmoaie feliile de pâine pe ambele fețe, în ouăle bătute și apoi se prăjesc ușor, nu definitiv, la foc mic, în tigaia cu ulei încins.
Se pune câte o felie de cașcaval pe două friganele, iar pe celelalte două se pune parmezan răzuit.
Se pun din nou feliile în tigaie, pe aragaz, la foc mic, cu partea cu cașcaval deasupra.
Când cașcavalul se topește și se impregnează în pâine, friganelele sunt gata.
Se servesc calde, cu roșii tăiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv friganele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|