Aperitiv frittata cu fidea

Postat de abetina in Aperitive / Garnituri
12 Aug 2017 | 2602 vizualizari
Aperitiv frittata cu fidea

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de aici-https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-frittata-cu-paste-si-legume-64999.html Am folosit fidea instant sa imi fie mai usor si sa nu o fierb, am pus asa cum am gasit in pachet. Am schimbat unele dintre legume sa o fac sa fie a mea proprie si imi place sa gatesc cu ce am eu in camara,rar respect o reteta,un bucatar adevarat stie sa gateasca doar cu ce gaseste in casa:)

Ingrediente

  • 1 plic fidea prefiert
  • 330 gr mozzarella gourmet
  • 300 gr kaizer afumat
  • 2 ardei grasi verzi
  • 6 oua
  • 300 gr smantana
  • 1 rosie
  • 2 cepe
  • 1 dovlecel mediu

Mod de preparare

Se mixeaza ouale intr-un bol, peste oua se adauga ardeii grasi tocati, kaizerul taiat cuburi, mozzarella data prin razatoare, smantana, ceapa tocata julien, plicul de fidea maruntit, dovlecelul tocat cuburi si se amesteca cu o lingura, dupa care se toarna intr-o tava detasabila in care s-a pus hartie cerata.

Se orneaza cu felii de ardei, de rosii si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute, la foc potrivit. Dupa ce se coace, este bine sa se lase sa se racoreasca si abia dupa aceea sa se taie.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chec aperitiv cu praz si telemea

Postat de gicuta69

Chec aperitiv cu praz si telemea

Fierbem morcovii in apa cu un praf de sare. Cand sunt fierti ii scoatem ,ii lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Punem uleiul la infierbantat intr-o cratita, adaugam prazul taiat...

Citeste continuarea

Cosulete din foietaj cu oua si carnati

Postat de merisor67

Cosulete din foietaj cu oua si carnati

Lasam foaia de aluat sa se decongeleze la temperatura camerei, apoi o portionam in patru parti egale. In patru forme de minitarte, tapetate cu hârtiuțe de brioșe, așezăm aluatul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.08.2017, 08:47
la 16.08.2017, 08:22
la 29.08.2017, 18:54

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking