Orez cu sofran
Postat de caroline
Curatam ceapa de coaja, o spalam si o tocam fin . Intr-o tigaie punem untul la foc mic si lasam sa se topeasca, cu atentie sa nu se arda. Adaugam ceapa si amestecam cu o spatula de lemn....
Citeste continuareaPentru aceasta reteta m-am inspirat de aici-https://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-frittata-cu-paste-si-legume-64999.html Am folosit fidea instant sa imi fie mai usor si sa nu o fierb, am pus asa cum am gasit in pachet. Am schimbat unele dintre legume sa o fac sa fie a mea proprie si imi place sa gatesc cu ce am eu in camara,rar respect o reteta,un bucatar adevarat stie sa gateasca doar cu ce gaseste in casa:)
Ingrediente
Mod de preparareSe mixeaza ouale intr-un bol, peste oua se adauga ardeii grasi tocati, kaizerul taiat cuburi, mozzarella data prin razatoare, smantana, ceapa tocata julien, plicul de fidea maruntit, dovlecelul tocat cuburi si se amesteca cu o lingura, dupa care se toarna intr-o tava detasabila in care s-a pus hartie cerata. Se orneaza cu felii de ardei, de rosii si se da tava la cuptor pentru circa 40 minute, la foc potrivit. Dupa ce se coace, este bine sa se lase sa se racoreasca si abia dupa aceea sa se taie. Sa aveti pofta, dragilor! Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv frittata cu fidea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|
Postat de caroline
Curatam ceapa de coaja, o spalam si o tocam fin . Intr-o tigaie punem untul la foc mic si lasam sa se topeasca, cu atentie sa nu se arda. Adaugam ceapa si amestecam cu o spatula de lemn....
Citeste continuareaPostat de oanapl
Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute. Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|