Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
20 Feb 2020 | 2407 vizualizari
Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval

Un aperitiv tare gustos și aromat! Spor și poftă bună! ;) 

Ingrediente

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 300 g,
  • Muștar cu hrean 2 linguri,
  • Sirop concentrat de rodie 1 lingură,
  • Cașcaval cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Lapte 1 lingură,
  • Mix de semințe cca. 1 lingură.

Mod de preparare

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, se stropește cu siropul de rodie. Cașcavalul se rade, eu am avut deja ras! :D,  apoi se presară peste foaia unsă cu muștar și sos de rodie. Foaia se rulează simultan de la ambele capete ale foii până ce se unesc. Se taie bucățele de cca. 2-3 cm și se așează în tava de copt, tapetată cu foaie de pergament.

Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, ochelarii aplatizați ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Blinii cu branza sarata

Postat de deyutzky

Blinii cu branza sarata

Intr-un bol amestecam laptele cu drojdia, zaharul si faina. Lasam sa creasca pentru jumatate de ora. Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu praful de sare. Adaugam pe rand...

Citeste continuarea

Chec din carne tocata cu morcov

Postat de rocsi_1612

Chec din carne tocata cu morcov

Morcovii ii curatam, ii spalam si ii punem la fiert. Ii fierbem cam pe 3/4, ii scurgem de apa si ii lasam la racorit. Ceapa verde o spalam si o taiem rondele. Mararul si patrunjelul il spalam,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2020, 21:31
Îmi plac aperitivele astea ingenioase și gustoase...!
la 20.02.2020, 22:19
la 20.02.2020, 22:28
la 20.02.2020, 22:45
la 20.02.2020, 23:54
Interesanta si tentanta combinatie

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking