Ingrediente
- 1 andiva
- 100 g sunca afumata
- 3 oua
- 25 g de branza crema St Môret
- 10 g de unt
- 1 catel de usturoi
- sare, piper
- cimbru uscat
Mod de preparare
Se indeparteaza cotorul si se spala rapid sub apa rece andiva.
Tocati andiva marunt.
Bateti bine ouale cu branza cremoasa, adaugati piper.
Intr-o tigaie de teflon puneti sunca afumata taiata bucatele la prajit cu usturoiul tocat marunt.
Adaugati andiva, sare, piper, cimbru si sotati impreuna 8-10 minute.
Scoateti compozitia pe o farfurie.
In aceeasi tigaie puneti untul la topit , varsati deasupra ouale batute.
Puneti deasupra andivele cu sunca, dati un tur de piper si lasati sa se prinda cateva minute.
Pliati omleta in 2 si lasati inca 2-3 minute.
Taiati omleta in 2 si serviti-o cu o salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu andive si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|