Aperitiv omleta cu andive si sunca

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
19 Aug 2019 | 2120 vizualizari
Aperitiv omleta cu andive si sunca

Ce reteta buna si simpla aceasta omleta. De obicei facem omletele cu cartofi de data aceasta am incercat cu andiva. https://www.blogulluicatalina.com/2019/04/omleta-cu-andive-si-sunca.html

Ingrediente

  • 1 andiva
  • 100 g sunca afumata
  • 3 oua
  • 25 g de branza crema St Môret
  • 10 g de unt
  • 1 catel de usturoi
  • sare, piper
  • cimbru uscat

Mod de preparare

Se indeparteaza cotorul si se spala rapid sub apa rece andiva. 

Tocati andiva marunt.

Bateti bine ouale cu branza cremoasa, adaugati piper.

Intr-o tigaie de teflon puneti sunca afumata taiata bucatele la prajit cu usturoiul tocat marunt.

Adaugati andiva, sare, piper, cimbru si sotati impreuna 8-10 minute.

Scoateti compozitia pe o farfurie.

In aceeasi tigaie puneti untul la topit , varsati deasupra ouale batute.

Puneti deasupra andivele cu sunca, dati un tur de piper si lasati sa se prinda cateva minute.

Pliati omleta in 2 si lasati inca 2-3 minute.

Taiati omleta in 2 si serviti-o cu o salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu andive si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata orientala

Postat de gurita_ta2005

Salata orientala

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare pentr 20-30 minute. Se scot pe o farfurie,se tin sub apa rece pentru cateva minute(pentru a se curata coaja mai usor),se curata de coaja si se lasa sa...

Citeste continuarea

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

Postat de Oana

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

Se pregateste mai intai aluatul . In apa calduta se dizolva drojdia. In bolul cu faina se amesteca sarea, untul moale si uleiul. Se adauga treptat apa si se framanta aluatul pana nu se mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2019, 22:30
la 19.08.2019, 22:36
la 19.08.2019, 22:47
Imi plac mult andivele, fac salata din ele !
la 20.08.2019, 07:44
la 20.08.2019, 20:14

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking