Ingrediente
- 500 g ciuperci
- 1 legatura ceapa verde
- 1/2 legatura usturoi verde
- sare
- piper
- 6 oua
- 100 g smanana
- 100 g cascaval
- ulei de masline
Mod de preparare
Ciupercile le spalam, le curatam, le taiem felii si le punem intr-o tigaie impreuna cu condimente dupa gust, 1 cana de apa, 2-3 linguri ulei de masline.
Punem pe foc, amestecand ocazional pana ce scade lichidul, adaugam ceapa si usturoiul tocat marunt.
Amestecam si lasam sa se prajeasca cca. 5 min.
Batem ouale cu condimente, smantana si adaugam peste ciuperci, amestecam putin; cand este aproape gata, adaugam cascavalul ras si acoperim cu un capac, mai lasam cca 2 min. pe foc, pana ce se topeste cascavalul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|