Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra

Postat de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri
10 Mar 2017 | 3788 vizualizari
Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra

Ingrediente

  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 6 oua
  • 115 grame branza de capra (chevre)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie ceapa si dovlecelul rondele.

Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sare si piper.

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie potrivita si pentru cuptor, la foc mediu. Se adauga ceapa si se soteaza 6 minute. Se adauga dovlecelul si se soteaza 3-5 minute, amestecand frecvent. 

Se adauga ouale in tigaie, se aseaza branza de capra taiata felii deasupra si se lasa 5-6 minute, pana cand ouale sunt aproape gatite.

Se transfera tigaia in cuptor, pe raftul superior. Se lasa 3-5 minute, pana cand ouale sunt complet gatite. 

Se consuma calda sau rece, impreuna cu salata simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pogacele cu cascaval

Postat de rocsi_1612

Pogacele cu cascaval

Intr-un bol, punem faina cernuta cu sarea. Adaugam cascavalul dat pe razatoarea mare, parmezanul si oul. Amestecam toate acestea, apoi punem drojdia uscata si untul moale. Incepem sa...

Citeste continuarea

Crema de branza cu ciuperci

Postat de rocsi_1612

Crema de branza cu ciuperci

Spalam ciupercile, le punem la fiert pentru 20 de minute cu sare si piper. Dupa acest timp, le luam de pe foc, le rasturnam intr-o sita si le lasam sa se scurga si sa se raceasca. Le tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2017, 16:35
la 10.03.2017, 19:58
la 10.03.2017, 20:27
la 10.03.2017, 21:37
Bun bun!
la 10.03.2017, 23:43

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking