Ingrediente
- 1 lingura de ulei
- 1 ceapa
- 1 dovlecel
- 6 oua
- 115 grame branza de capra (chevre)
- sare
- piper
Mod de preparare
Se taie ceapa si dovlecelul rondele.
Se bat ouale ca pentru omleta, impreuna cu sare si piper.
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie potrivita si pentru cuptor, la foc mediu. Se adauga ceapa si se soteaza 6 minute. Se adauga dovlecelul si se soteaza 3-5 minute, amestecand frecvent.
Se adauga ouale in tigaie, se aseaza branza de capra taiata felii deasupra si se lasa 5-6 minute, pana cand ouale sunt aproape gatite.
Se transfera tigaia in cuptor, pe raftul superior. Se lasa 3-5 minute, pana cand ouale sunt complet gatite.
Se consuma calda sau rece, impreuna cu salata simpla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta la cuptor cu dovlecei si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|