Ingrediente
- 4 oua
- afumatura de casa, dupa gust
- unt pentru uns formele
- sare dupa gust
- frunze de ceapa verde
Mod de preparare
Se ung cu unt formele de ceramica.
Se taie afumatura de casa in felii subtiri, eu am considerat cate 4 de fiecare (eu atat am mai avut, insa puteti pune mai mult daca doriti). Se asaza cu grija feliile de afumatura in fiecare forma, se adauga cate un ou, se sareaza dupa gust si se dau la cuptorul preincalzit, cam 15 minute, daca le vreti vartoase. Data viitoare o sa le fac cu zeama.
Cand sunt gata, se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate.
Sper sa va placa!
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/05/oua-coapte-cu-afumatura.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua coapte cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|