Aperitiv oua coapte cu afumatura

Postat de ancutsa in Aperitive / Garnituri
1 Mai 2017 | 1973 vizualizari
Aperitiv oua coapte cu afumatura

Aperitiv cu oua coapte cu afumatura, decorate cu ceapa verde. Reteta este destul de simpla si rapida, festiva sau pur si simplu pentru o seara in familie (alaturi de alte aperitive, desigur). Delicii de Paste

Ingrediente

  • 4 oua
  • afumatura de casa, dupa gust
  • unt pentru uns formele
  • sare dupa gust
  • frunze de ceapa verde

Mod de preparare

 

Se ung cu unt formele de ceramica.

Se taie afumatura de casa in felii subtiri, eu am considerat cate 4 de fiecare (eu atat am mai avut, insa puteti pune mai mult daca doriti). Se asaza cu grija feliile de afumatura in fiecare forma, se adauga cate un ou, se sareaza dupa gust si se dau la cuptorul preincalzit, cam 15 minute, daca le vreti vartoase. Data viitoare o sa le fac cu zeama.

Cand sunt gata, se decoreaza cu frunze de ceapa verde tocate.

Sper sa va placa!

 

Pofta Buna!

  

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/05/oua-coapte-cu-afumatura.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua coapte cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Clatite cu spanac si branza

Postat de simona72

Clatite cu spanac si branza

Pentru clatite: intr-un castron punem oul, sarea, zaharul si laptele. Amestecam bine compozitia cu un tel tip para. Faina o amestecam cu drojdia si o adaugam la ingredientele umede. Amestecam...

Citeste continuarea

Drob mixt (vita si pui)

Postat de rhapsody

Drob mixt (vita si pui)

1. Indeparteaza grasimea (in cazul in care exista) de pe inima , taie inima si spal-o bine cu apa rece. 2. Da deoparte o bucatica de inima (400 g), iar restul (1000 g) pune-o la fiert impreuna...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.05.2017, 22:03
la 01.05.2017, 22:08
la 01.05.2017, 22:09
la 02.05.2017, 09:36
Super!
la 02.05.2017, 09:50
Super mic dejun!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking