Aperitiv oua de Pasti romanesti

Postat de andra001 in Aperitive / Garnituri
15 Apr 2017 | 2273 vizualizari
Aperitiv oua de Pasti romanesti

Acesta reteta este un DELICIU DE PASTE!

Ingrediente

  • 30 de oua
  • coji de ceapa rosie si galbena
  • un ciorap de culoare bej
  • ata
  • 2 litri apa
  • o bucata mica de slanina
  • diferite frunzulite si flori

Mod de preparare

Anul acesta am adaugat un nou DELICIU DE PASTE!

Pentru aceasta reteta, vom degresa ouale cu apa rece si sapun sau detergent de vase, apoi le vom lasa sa se usuce. Intre timp, ne ocupam de culesul frunzulitelor si a florilor. Ouale s-au uscat deja, asa ca putem sa ne punem la treaba! 

Vom lua un ciorap bej si vom lipi cate o frunzulita sau o floare pe o parte a oului crud. La sfarsit, vom lega cu ata pentru a nu pierde forma dorita a frunzei. Vom continua cu urmatorul ou si tot asa, pana terminam cu intregul cofrag de oua si frunzulitele. Vom pune prima data cele 15 oua la fiert, pentru 10-15 minute, la foc mic (pentru a avea un miez tare). Le vom scoate cu o lingura de lemn si le vom pune pe un servet de hartie. Vom indeparta ciorapul cat mai rapid, pentru a nu apuca a se usca frunzulitele. Cat sunt calde, le vom unge cu slanina pentru a le oferi un luciu si le vom pune in suportul pentru oua. Vom avea mare grija cu ouale, pentru a nu le sparge coaja. 

Le vom lasa la racit si se vor servi rece.

  

Pofta buna!

 

Paste fericit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua de Pasti romanesti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute cu cascaval

Postat de MotanLaOale

Ciuperci umplute cu cascaval

Ciupercile se curata, se scot coditele, se spala bine si se pun la scurs. Palariile mari se pun intr-o tava. Restul ciupercilor si coditele se pot folosi la alt preparat. in fiecare...

Citeste continuarea

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval: Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2017, 23:35
Frumoase!
la 18.04.2017, 08:34
la 18.04.2017, 09:02
la 19.04.2017, 11:07
Frumoase!

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking