Aperitiv oua umplute

Postat de mirela0911 in Aperitive / Garnituri
9 Mai 2016 | 10352 vizualizari
Aperitiv oua umplute

Pentru ca ne-au ramas multe oua vopsite de la Pasti, am pregatit aceste oua umplute. Si bineinteles ca a trebuit sa fac ceva si pe placul copiilor.

Ingrediente

  • 10 oua fierte
  • 100 g pateu de pui (sau porc)
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 200 g maioneza preparata in casa
  • 200 g sana

Mod de preparare

Se sparg ouale si se curata de coaja cu grija. Se taie fieare ou in doua, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite se scot galbenusurile astfel incat sa nu se rupa.

Intr-un bol se amesteca bine pateul cu 2 galbenusuri apoi se omogenizeaza impreuna cu untul moale. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust (daca este cazul).

Galbenusurile se zdrobesc cu furculita, se adauga 2-3 linguri de maioneza pana se obtine o pasta omogena, se condimenteaza cu sare si piper.

Se ia o parte din jumatatile de ou si se umplu cu cele doua creme, apoi se asaza pe un platou cu partea bombata in sus. Maioneza se amesteca cu sana, se condimenteaza cu sare si piper, se omogenizeaza bine apoi se toarna pe platou, fara a acoperi insa ouale. Se presara deasupra putina boia si piper proaspat macinat.

Restul de oua se umplu cu ajutorul unui posh si se asaza pe un alt platou cu umplutura in sus. Se orneaza cu patrunjel verde, se presara deasupra putina boia si piper macinat, apoi se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (32)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Postat de mirela0911

Aperitiv placintele din cartofi umplute cu cascaval, prajite

Se fierb cartofii in coaja in apa cu putina sare. De preferat este sa se fiarba cartofii inainte cu o zi. Se curata de coaja si se dau apoi pe razatoarea cu gauri mari. Se adauga sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.05.2016, 20:23
Imi plac mult!Mirelusa scumpa
la 09.05.2016, 20:29
Foarte bune! Imi plac!
la 09.05.2016, 20:41
ce frumos arata
la 09.05.2016, 20:45
Eu vreau cu pate!
la 09.05.2016, 20:49
Ma bucur ca iti plac, Rux!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking