Aperitiv oua umplute cu ansoa

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
26 Apr 2017 | 6329 vizualizari
Aperitiv oua umplute cu ansoa

O reteta luata de la Teo's kitchen tare bune au fost

Ingrediente

  • 4-5 oua fierte
  • 1/2 lingurita mustar
  • 5-6 bucati file de ansoa
  • 1 ceapa rosie
  • putina smantana optional
  • sare/piper

Mod de preparare

Ouale fierte se decojesc de coaja si se taie in jumatate.

Galbenusul de la oua se pune intr-un castron, se piseaza cu o furculita, adaugam ceapa tocata marunt, mustarul si bucatiile de ansoa taiate.

Se baga putin blenderul si se paseaza bine, daca este nevoie, se adauga si putina smantana.

Se condimenteaza dupa gust si se umple fiecare bucata de albus cu compozitia rezultata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta cu vinete coapte

Postat de Dya

Omleta cu vinete coapte

Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill. (Se poate adauga putina sare). Intre timp batem ouale spuma impreuna cu busuiocul si condimentele (sarea si piperul). Adaugam...

Citeste continuarea

Placinta impletita cu carnati

Postat de merisor67

Placinta impletita cu carnati

Pregatim intai umplutura pentru ca trebuie sa fie rece cand asamblam placinta. Curatam si tocam marunt, ceapa si usturoiul. Punem uleiul intr-o tigaie, la foc incet, iar cand se incinde,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.04.2017, 13:17
un deliciu
la 26.04.2017, 13:22
multumesc
la 26.04.2017, 13:34
ce aroma buna trebuie sa aiba
la 26.04.2017, 13:35
bune
la 26.04.2017, 13:35
Un borcan de ansoa va rog, renunt momentan la parmezan, doar azi....

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking