Aperitiv oua umplute cu pate de rata

Postat de lucy2002 in Aperitive / Garnituri
9 Ian 2020 | 4192 vizualizari
Aperitiv oua umplute cu pate de rata

,, Bunatati pentru Craciun'' Un aperitiv delicios si usor de pregatit mai ales cand vrei sa iti impresionezi musafirii si nu ai timp suficient de gatit.  

Ingrediente

  • 13 oua
  • 120 gr pate de rata
  • 200 gr maioneza de casa
  • 2-3 castraveciori in otet
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se spala, se pun intr-o cratita la fiert cu apa rece si sare pentru 7-10 minute. Dupa ce au fiert, se pun in apa rece pentru a se raci si a se curata usor.

Curatam ouale de coji, le taiem in doua pe lungime si le scoatem cu atentie galbenusul fara ca albusul sa se rupa.

Galbenusurile se paseaza bine cu furculita, adaugam pateul de rata, o lingura de maioneza, mustar, sare si piper, amestecam foarte bine totul, va arata ca o crema.  Peste aceasta crema adaugam castraveciori taiati foarte marunt si amestecam dupa care trecem pa umplerea jumatatilor de ou.

Cu ajutorul unei lingurite se umple fiecare jumatate de ou cu aceasta crema si le asezam pe un platou.

Cu ajutorul unui pos am pus maioneza peste fiecare jumatate de ou iar deasupra am ornat cu castraveciori si gogosari taiati matunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate de rata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Placinta cu Peste si Ciuperci (Reteta Video)

Postat de Ina75

Placinta cu Peste si Ciuperci (Reteta Video)

Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim pana cand aceasta devine usor transparenta Punem ciupercile si calim...

Citeste continuarea

Parjoale by gaby

Postat de gurita_ta2005

Parjoale by gaby

Carnea de tocat se amesteca cu oul,condimentele,ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,ardeiul gras tocat cuburi(este optional). Cartoful se da pe razatoarea mare si se lasa cateva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.01.2020, 09:11
Cât de bune sunt...!
la 09.01.2020, 10:09
la 09.01.2020, 10:26
bune
la 09.01.2020, 10:58
Ce bine arata si ce bune sunt!
la 09.01.2020, 12:41

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking