Ingrediente
- 4 ouă fierte tari
- 30 grame de unt
- 125 grame ficăței de pui
- 1/2 ceapă mare
- 1 lingură de ulei de floarea soarelui
- oregano măcinat
- cimbru măcinat
- sare
- piper
Mod de preparare
Se prepară pateul de ficăței de pui după cum urmează:
/www.bucataras.ro/retete/pate-din-ficatei-de-pui-85704.html
Se fierb 4 ouă tari, se lasă să se răcească, se curăță de coji și se taie în jumătăți.
Se răzuie gălbenușurile și se adaugă în pateul de ficăței de pui, după care se omogenizează bine compoziția.
Se lasă umplutura la frigider cel puțin 15 minute ca să se mai întărească untul, după care se pune într-un posh și se umplu jumătățile de ouă.
Se decorează cu: măsline, feliuțe de roșii, gogoșar, verdeață...
Se păstrează la frigider, până ce se servește.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|