Ingrediente
- 1 paine cu coaja mai tare
- 150 gr branza topita Delaco
- 100 gr cascavai Delaco
- 200 gr salam cu sunca
- 100 gr de bacon afumat
- 50 gr de unt
- 2 oua
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- oregano
Mod de preparare
Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata). Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de branza topita, salam feliat, bacon afumat, ardeiul si ceapa taiate felii subtiri, cascavalul il radem si presaram printre taieturi.Ouale le batem cu sare si piper si ungem painea toata.Presaram oregano, punem din loc in loc cubulete de unt si dam la cuptor 20 de minute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv paine impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|