Traistute si pernute cu Miez de Lapte

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2013 | 14997 vizualizari
Traistute si pernute cu Miez de Lapte

Am incercat ceva nou, dar nu a iesit asa frumos cum ma asteptam. foaia de foitaj a fost rupta, am putut face doar doua traistute si restul pernute. Si la final mi s-au turtiflit si marginile traistutelor. De bun a iesit foarte bun!

Ingrediente

  • 1 foaie foitaj
  • felii de bacon
  • felii de ceafa afumata crud uscata
  • felii de ceafa de porc afumata
  • Miez de Lapte Delaco
  • cascaval Delaco
  • 2 oua
  • masline
  • un galbenus pentru uns

Mod de preparare

Foaia de foitaj se lasa la dezghetat.

Ouale se fierb, se lasa la racit si se taie bucati.

Cascavalul se rade.

Miezul de Lapte se taie felii.

Maslinele se taie bucati.

Se intinde foaia de aluat si se taie patrate.

Se pun in mijloc Miez de Lapte, bacon, ceafa afumata, cascaval, ou fiert si masline.

Patratele mai mari se strang ca o traistuta si se leaga cu cirdon de silicon.

Cele mai mici se suprapun parte pe parte, se ung marginile cu galbenus si se preseaza cu o furculita sa nu se desprinda.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus de ou.

Se introduc in cuptorul preancalzit pentru 25-30 minute pana se rumenesc frumos.

Se scot din cuptor si se lasa 15 minute dupa care se pot servi.

Sunt bune calde si reci!

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute si pernute cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (55)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Balmos

Postat de mirela0911

Balmos

Dupa cum am spus, jantuiala trebuie sa fie acrisoara. Se pune jantuiala intr-o oala de 3 litri si se da la foc, nu direct pe flacara, cu plita dedesubt, altfel se va afuma. Cand incepe sa...

Citeste continuarea

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Postat de Bucataras

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa: Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2013, 22:52
Vin si eu la degustat!
la 12.05.2013, 23:02
Gustul conteaza cel mai mult! Cred ca au fost delicioase
la 12.05.2013, 23:05
Motanel tare bine arata!! Pastrezi si mie la dejun
la 12.05.2013, 23:22
hmmm delcioase
la 12.05.2013, 23:23
Wow, ce bine arata!!!

Vezi toate comentariile (55)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking