Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
28 Sep 2017 | 10604 vizualizari

Tie iti plac tartele? Eu le ador pur si simplu! Niciodata nu te plictisesti, poti incerca de fiecare data alta combinatie de ingrediente. Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

Ingrediente

  • branza de capra – 500 g
  • smantana de gatit – 100 ml
  • spanac – 800 g
  • oua – 4 buc
  •  faina- 100 g
  •  ceapa – 1 buc
  •  usturoi – 2 catei
  •  ulei de masline – 2 linguri
  •  nucsoara rasa – ½ lingurita
  • sare si piper dupa gust
  • felii de migdale – 4 linguri

Mod de preparare

 Taie ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in putin ulei de masline.
 Adauga apoi spanacul si lasa sa se inabuse 5 minute.
 Lasa compozitia sa se raceasca putin, apoi adauga branza de capra.
 Amesteca ouale batute cu faina si smantana de gatit si toarna compozitia peste spanac.
 Condimenteaza cu sare si piper, nucsoara rasa si omogenizeaza bine compozitia.
 Unge tava cu unt si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia.
 Presara pe margine fulgii de migdale si pune tava in cuptor, tot la 180 de grade C, pentru 30-40 de minute, pana se incheaga bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

Postat de ctlina

Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

Spalati si curatati de tije spanacul. Puneti-l la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sarata timp de 10 minute. Scurgeti spanacul si tocati-l. Incalziti cuptorul la 180 ° C. Prajiti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2017, 17:00
Foarte bună tartă, cu spanac și cu brânzică...!
la 28.09.2017, 17:07
la 28.09.2017, 17:45
la 28.09.2017, 17:55
Ce-ati avut cu capra sa-i dati spanac?
la 28.09.2017, 18:10
Dar cine va mânca și capră și spanac...ce zici, Clementina?

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking