Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

Postat de ctlina in Aperitive / Garnituri
12 Sep 2021 | 4259 vizualizari
Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)

Spanacul asociat cu branza de capra este o combinatie foarte buna.  https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/tarta-quiche-cu-spanac-si-branza-de.html

Ingrediente

  • 200 gr de spanac proaspat
  • 4 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 100 gr de branza de capra
  • 100 gr de bacon afumat
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 1 ceapa mica
  • 1/4 de ardel rosu
  • paprika afumata
  • sare /piper
  • 1 lingura ulei
  • ierburi aromate de Provence

Mod de preparare

Spalati si curatati de tije spanacul. Puneti-l la fiert intr-o oala cu apa fierbinte si sarata timp de 10 minute. Scurgeti spanacul si tocati-l. Incalziti cuptorul la 180 ° C.
Prajiti baconul într-o tigaie cu un pic de ulei si cu ceapa curatata si tocata. Colorati 10 minute, adaugati spanacul scurs si tocat. Puneti ardeiul rosu taiat bucatele si reveniti impreuna timp de 5 minute. Într-un castron, bateti ouale cu smantana și piperul.
Adaugati un pic de sare (baconul este deja sărat) si cascavalul ras. Se pune compozitia cu spanac pe fundul unei formei de tarta unsa cu unt. Varsati deasupra ouăle cu smântâna. Decorati cu branza de capra taiata rondele fine, ierburi aromate si cu lamele de ardei. Coaceți timp de 25 minute. Lasati un pic sa se raceasca, taiati si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta quiche cu spanac si branza de capra (fara aluat)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Covrigi opariti

Postat de Valclaudia

Covrigi opariti

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul. Adaugam cateva lingurite de apa calduta si una de faina, apoi lasam 10 minute amestecul obtinut la dospit. Faina (la temperatura camerei) se aseaza...

Citeste continuarea

Bulete de branza in stil spaniol

Postat de andaoana

Bulete de branza in stil spaniol

Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina ,omogenizam bine . Adaugam laptele si ametecam in asa fel incat sa nu se formeze gogoloase , amestecam pana cand aluatul se leaga si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.09.2021, 21:13
Pe gustul meu...!
la 12.09.2021, 21:15
la 12.09.2021, 21:20
la 12.09.2021, 22:02
la 12.09.2021, 22:09
Bunaciune de bunaciune!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking