Aperitiv paine impanata la cuptor

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
11 Feb 2015 | 29152 vizualizari
Aperitiv paine impanata la cuptor

O paine super delicioasa pe care o recomand si cand aveti musafiri.

Ingrediente

  • 1 paine cu coaja mai tare
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 100 gr cascavai Delaco
  • 200 gr salam cu sunca
  • 100 gr de bacon afumat
  • 50 gr de unt
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • oregano

Mod de preparare

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata). Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de branza topita, salam feliat, bacon afumat, ardeiul si ceapa taiate felii subtiri, cascavalul il radem si presaram printre taieturi.Ouale le batem cu sare si piper si ungem painea toata.Presaram oregano, punem din loc in loc cubulete de unt si dam la cuptor 20 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv paine impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi noi cu ceapa verde si praz

Postat de gurita_ta2005

Cartofi noi cu ceapa verde si praz

Cartofii se spala foarte bine,si se pun la fiert in apa cu sare cu tot cu coaja. Se lasa sa fiarba cam 15 minute,se scurg bine de apa si se scot intr-un castron. Intr-o tigaie mai adanca...

Citeste continuarea

Traistute cu piept de pui

Postat de cris2711

Traistute cu piept de pui

Se pregateste aluatul dezghetat. Cubuletele de piept de pui se condimenteaza cu sare,piper  si boia. Cuptorul se incinge la 200 °C. Aluatul de foietaj se taie in patratele,vezi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.02.2015, 10:44
De mare efect!
la 11.02.2015, 10:45
Intotdeauna m-a tentat reteta asta
la 11.02.2015, 10:47
multumesc
la 11.02.2015, 10:52
la 11.02.2015, 10:59
foarte buna

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking