Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza

Postat de amalia01 in Aperitive / Garnituri
5 Mar 2017 | 2653 vizualizari
Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza

Mai tineti minte cand va spuneam ca imi plac clatitele in fel si chip?     Ei bine, profitand de week-end, mi-am zis sa mai inventez o reteta. Va dati seama ca "am copt-o" o saptamana intreaga, nu?

Ingrediente

  • clatite:
  • 1 punga Maggi Fidelicios de pui
  • 250 ml apa
  • 100 ml apa minerala
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • 150 g faina
  • 100 g pastrama din piept de pui
  • 1/2 lgt oregano maruntit
  • un vf de cutit de piper macinat
  • fondue de branza:
  • 100 g cascaval Sofia Delaco
  • 30 ml vin
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lgt amidon alimentar

Mod de preparare

Pentru inceput, prepari Fideliciosul. conform instructiunilor de pe ambalaj.     

     Oul il bati impreuna cu sarea, piperul si oregano. Adaugi alternativ faina si apa minerala, iar la final, fideaua si pastrama de pui taiata cubulete si omogenizezi bine.  

    Coci cate o clatita pana cand se rumeneste bine pe ambele parti.

     Pastrezi clatitele la cald si pregatesti fondue-ul de branza astfel: cascavalul ras il topesti la foc mic, impreuna cu catelul de usturoi ras si vinul; la final, adaugi amidonul si amesteci continuu.

     Servesti clatitele calde peste care torni fondue de branza.

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Chec aperitiv picant

Postat de Zamfira

Chec aperitiv picant

Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă. Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am...

Citeste continuarea

Cartofi umpluti cu afumatura, usturoi si cascaval

Postat de Patricia_Iordache_79

Cartofi umpluti cu afumatura, usturoi si cascaval

Spalam cartofii si ii punem cu tot cu coaja in apa rece cat sa-i acopere. Din momentul in care incepe apa sa fiarba, ii lasam aproximativ 20-25 minute depinde de dimensiunea cartofilor. Nu trebuie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.03.2017, 21:17
Interesante!
la 05.03.2017, 22:46
la 05.03.2017, 23:32
la 06.03.2017, 07:30
Bune!
la 06.03.2017, 09:15

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking