Ingrediente
- clatite:
- 1 punga Maggi Fidelicios de pui
- 250 ml apa
- 100 ml apa minerala
- 1 ou
- un praf de sare
- 150 g faina
- 100 g pastrama din piept de pui
- 1/2 lgt oregano maruntit
- un vf de cutit de piper macinat
- fondue de branza:
- 100 g cascaval Sofia Delaco
- 30 ml vin
- 1 catel de usturoi
- 1 lgt amidon alimentar
Mod de preparare
Pentru inceput, prepari Fideliciosul. conform instructiunilor de pe ambalaj.
Oul il bati impreuna cu sarea, piperul si oregano. Adaugi alternativ faina si apa minerala, iar la final, fideaua si pastrama de pui taiata cubulete si omogenizezi bine.
Coci cate o clatita pana cand se rumeneste bine pe ambele parti.
Pastrezi clatitele la cald si pregatesti fondue-ul de branza astfel: cascavalul ras il topesti la foc mic, impreuna cu catelul de usturoi ras si vinul; la final, adaugi amidonul si amesteci continuu.
Servesti clatitele calde peste care torni fondue de branza.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|